date

REGULAMENT DE ACCES ȘI ALTE INFORMAȚII IMPORTANTE

DISCOTECA ’80 CLUJ

22 SEPTEMBRIE  |  SALA POLIVALENTĂ, CLUJ-NAPOCA

 

Reprezentanții Backstage Production, organizatorii concertului Discoteca ’80 Cluj: RICCHI e POVERI, BONEY M feat. LIZ MITCHELL, BAD BOYS BLUE, SAMANTHA FOX care va avea loc sâmbătă, 22 septembrie, de la ora 19:00, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, doresc să comunice publicului participant informații importante de interes general.

Pentru ca evenimentul să se desfășoare fără incidente vă rugăm să respectați următoarele:

Accesul publicului în sală se va face începând cu ora 17:30.

  • Evenimentul va începe la ora 19:00, iar ordinea de intrare a artiștilor este SAMANTHA FOX, BAD BOYS BLUE, BONEY M feat. LIZ MITCHELL și  RICCHI e POVERI Între concertele artiștilor vor avea loc pauze de cca 25 de minute animate cu muzica anilor '80.
  • Participanții la concert sunt rugați să se deplaseze la Sala Polivalentă pe jos, cu mijloace de transport în comun sau cu taxi din cauza numărului limitat de locuri de parcare.
  • În cazul în care participanții sosesc la concert cu autoturismele personale, organizatorii subliniază faptul că parcarea Sălii Polivalente va fi închisă din motive de securitate, însă parcarea Cluj Arena și parcarea din fața Sălii Sporturilor “Horea Demian” vor putea fi utilizate.
  • Accesul la Party Zone (în picioare, pe suprafața terenului de joc), respectiv accesul la Tribună (locuri pe scaune) vor avea porți de acces separate, marcate corespunzător.
  • Pentru a evita crearea de disconfort, participanții care au achiziționat bilete cu loc în tribune nu vor avea acces la Party Zone (pe suprafața terenului de joc)
  • Participanții la concert sunt rugați să țină cont de faptul că vor fi percheziționați la intrare și că accesul în Sala Polivalentă este interzis cu: umbrele, mâncare, băutură, recipiente din sticlă, din plastic sau din metal (cu excepția medicamentelor conținute în flacoane din sticlă sau plastic de până la 100 ml) – inclusiv parfumuri, sprayuri, deodorante, etc, selfie stick, camere foto și video (cu excepția camerelor foto-video încorporate în telefoane mobile), bețe de steag sau pentru bannere fabricate din materiale dure și/sau mai lungi de 1 metru, obiecte generatoare de sunete puternice cum ar fi megafoane, vuvuzele și fluiere, obiecte contondente și/sau care pot fi periculoase (cuțite, bricege, lanțuri, bastoane, bâte, arme de foc, praștii etc), laser pointer – indicatoare laser și lumini stroboscopice, materiale explozive sau incendiare, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant/Sprayuri de protecție personală, mai mult de un bagaj cu capacitatea de maximum 25 de litri (trebuie să încapă sub scaun – pentru cei din tribune)
  • Participanții sunt rugați să nu vină cu brichete la concert – organizatorii vor pune la dispoziție chibrituri la locurl special amenajat pentru fumat și marcat corespunzător.
  • Obiectele interzise vor fi confiscate de către agenții de pază și vor putea fi recuperate de la intrare. Organizatorii nu își asumă răspunderea pentru aceste obiecte.
  • Persoanelor aflate în stare de ebrietate sau aflate sub influența narcoticelor le va fi refuzat accesul în Sala Polivalentă. De asemenea, persoanele din incintă care prezintă un comportament agresiv vizavi de ceilalți participanți la concert vor fi evacuate.
  • În măsura permisă de legea aplicabilă, orice persoană care asistă la concert este de acord că ar putea fi subiectul unor imagini video sau fotografii fără a fi recompensată în bani sau prin alte modalități
  • În cazul în care, din cauze independente de organizatori (forță majoră), unul sau mai multe din concertele incluse în Discoteca ’80 (dar nu toate) se anulează, spectatorii nu vor beneficia de rambursarea contravalorii biletelor.
  • Spectatorii trebuie să respecte regulile și instrucțiunile date de ofițerii de poliție, agenți de pază și/ sau alți membri ai personalului de securitate autorizați în mod corespunzător.
  • Fumatul este interzis în Sala Polivalentă. Vor fi amenajate locuri de fumat în aer liber, locuri spre care veți fi ghidați de indicatoare speciale
  • Organizatorii nu sunt responsabili pentru niciun fel de obiect pierdut in interiorul Sălii Polivalente. În cazul unor pierderi sau posibile furturi, vă rugăm să vă adresați organelor de Poliție.
  • Vă rugăm să predați obiectele găsite la Recepția Sălii Polivalente. Obiectele pierdute de spectatori și găsite de organizatori vor putea fi ridicate din același loc.
  • Vă rugăm să aruncați deșeurile numai în locurile special amenajate în acest scop.
  • Persoanele cu probleme medicale, femeile însărcinate și copiii sunt avertizați că la concert se vor folosi stroboscoape, efecte speciale, cât și un număr ridicat de decibeli, factori ce pot fi nocivi sănătății.
  • Lângă Sala Polivalentă va fi amplasată o ambulanță SMURD cu personal specializat
  • Pentru orice problemă adresați-vă voluntarilor pe care îi veți putea identifica după ecusoane, respectiv agenților VIP Guard responsabili cu paza și ordinea.
  • Nu va avea loc o sesiune de fotografii cu artiștii, care nu vor acorda nici autografe.

 

Regulile formulate în prezentul document se aplică tuturor spectatorilor la concertul Discoteca ’80 Cluj, și, prin prezenta publicare, se consideră că el a fost luat la cunoștință și acceptat de către aceștia. În cazul nerespectării regulamentului, spectatorii vor fi evacuați din incintă, respectiv sancționați conform legii.

 

Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru cooperare! Vă așteptăm cu drag și vă dorim distracție plăcută!