Concertul live DISCOTECA ‘80 este bazat pe un concept care are în centru nostalgia, plăcerea și emoția retrăirii atmosferei muzicale din acei ani, din vremurile în care mulți erați tineri liceeni și mergeați pentru prima dată la discotecă. Globul argintiu se rotea deasupra dansatorilor, iar culorile vii ale jocurilor de lumini disco dezvăluiau câte o pereche prinsă într-o îmbrățișare sau într-o mișcare afectuoasă de dans. Nu-i așa că vi se face dor?

DISCOTECA ‘80 vă propune o nouă călătorie muzicală sub forma unei seri cu cinci concerte live alături de THOMAS ANDERS from MODERN TALKING, SANDRA, ALPHAVILLE, LONDONBEAT și OTTAWAN, în cadrul celei de-a șaptea ediții a evenimentului, ce va avea loc sâmbătă, 21 SEPTEMBRIE 2024, începând cu ora 19:00, la Sala Polivalentă BTarena din Cluj-Napoca. 

Cu siguranță cei mai mulți dintre voi ați trăit cele mai frumoase momente din tinerețe pe melodii precum “Brother Louie” – THOMAS ANDERS from MODERN TALKING, “Maria Magdalena” – SANDRA, “Forever Young” – ALPHAVILLE, “I’ve Been Thinking About You” – LONDONBEAT sau “D.I.S.C.O.” – OTTAWAN. În 21 SEPTEMBRIE, veți avea ocazia să-i întâlniți pe acești îndrăgiți artiști de renume internațional, să cântați și să dansați alături de ei, nostalgici și bucuroși, sub sclipirile globului argintiu, în cadrul unui concert de peste 4 ore. Așa cum v-am obișnuit, în timpul trecerii de la un artist la altul, atmosfera va fi asigurată de un DJ care vă va încânta cu cele mai dinamice hituri ale perioadei.

THOMAS ANDERS a avut un uriaș succes mondial ca membru al … CONTINUĂ
SANDRA este o cântăreață germană de muzică pop și eurodance ce … CONTINUĂ
ALPHAVILLE este o formație germană de synthpop, fondată în 1982 … CONTINUĂ
LONDONBEAT este o formație americano-britanică pop dance care a … CONTINUĂ
Formația OTTAWAN este unul din reperele incontestabile ale stilului … CONTINUĂ