Dacă ați ajuns aici e clar: sunteți nostalgici 😀!

Concertul live DISCOTECA ‘80 este bazat pe un concept care are în centru nostalgia, plăcerea și emoția retrăirii atmosferei muzicale din acei ani, din vremurile în care mulți erați tineri liceeni și mergeați pentru prima dată la discotecă. Globul argintiu se rotea deasupra dansatorilor, iar culorile vii ale jocurilor de lumini disco dezvăluiau câte o pereche prinsă într-o îmbrățișare sau într-o mișcare afectuoasă de dans. Nu-i așa că vi se face dor?

DISCOTECA ‘80 aduce încă o dată, la Cluj, emoția și bucuria muzicii anilor ‘80 și vă propune o nouă călătorie muzicală sub forma unei seri cu cinci concerte live. C.C. CATCH, RICCHI e POVERI, BAD BOYS BLUE, RYAN PARIS și KEN LASZLO vă vor încânta cu cele mai îndrăgite piese în cadrul celei de-a 6-a ediții a evenimentului ce va avea loc sâmbătă, 16 SEPTEMBRIE 2023, începând cu ora 19:00, la Sala Polivalentă BTarena din Cluj-Napoca. 

Cu siguranță cei mai mulți dintre voi v-ați construit cele mai frumoase amintiri din tinerețe pe melodii precum „I Can Lose My Heart Tonight” – C.C. CATCH, „Mamma Maria” – RICCHI e POVERI, „You’re A Woman” – BAD BOYS BLUE, „Dolce Vita” – RYAN PARIS sau „1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8” – KEN LASZLO. În 16 septembrie 2023 veți avea ocazia să-i întâlniți pe acești îndrăgiți artiștii de renume internațional, să cântați și să dansați alături de ei. Așa cum v-ați obișnuit deja, în timpul trecerii de la un artist la altul, atmosfera va fi asigurată de un DJ care vă va surprinde cu cele mai dinamice hituri ale perioadei.