date

 

REGULAMENT DE ACCES LA EVENIMENT

Prin achiziționarea biletului (biletelor), luați la cunoștință următoarele: Organizatorul evenimentului își rezervă dreptul de a solicita participanților la un eveniment cu bilet să respecte anumite protocoale și cerințe de sănătate și siguranță, fie că sunt stabilite de Organizatorul evenimentului, de Artiștii interpreți sau de condițiile de desfășurare ale evenimentului, în conformitate cu prevederile legislației aplicabile care reglementează participarea la evenimente. Experiența a arătat că un astfel de protocol poate include, fără a se limita la acestea, prezentarea unui certificat de vaccinare, obligația de a purta o mască de protecție și de a vă dezinfecta regulat mâinile, respectarea normelor de distanțare socială, cerințe ce pot fi însă completate de altele asemenea. Normele și reglementările pentru care legislația aplicabilă și decretele guvernamentale fac autoritate în primul rând, precum și reglementările epidemiologice în vigoare la data evenimentului, vor fi publicate pe site-ul web ale Organizatorului (discoteca80.ro). Vă rugăm să rețineți că familiarizarea cu regulile și restricțiile de intrare la eveniment este întotdeauna responsabilitatea participantului, adică a dumneavoastră, în timp ce aplicarea acestora este cea a Organizatorului evenimentului. Prin urmare, în cazul în care ignorați sau încălcați regulile de intrare anunțate sau impuse de lege, Organizatorul evenimentului are dreptul de a vă refuza accesul, de a refuza accesul deținătorului biletului pe care l-ați cumpărat, dar pe care l-ați transferat altei persoane, sau de a solicita ca deținătorul biletului să părăsească evenimentul, fără a oferi compensații, despăgubiri și/sau rambursarea prețului biletului sau a unei anumite părți din acesta.

INFORMAȚII IMPORTANTE REFERITOARE LA REGULILE DE PARTICIPARE LA EVENIMENTE ÎN MASĂ

Ultima actualizare: 15.12.2021

Conform reglementărilor și legislației în vigoare, concertele organizate de BACKSTAGE PRODUCTION SRL sunt considerate un eveniment muzical, astfel că în locația de concert pot fi prezenți doar participanții protejați împotriva COVID-19 și persoanele neprotejate cu vârsta sub 12 ani aflate sub supravegherea acestora. (În calitate de cetățean străin, vă rugăm să rețineți că regulile de intrare în România pot fi diferite de cele aplicabile la intrarea la evenimente în masă).

Pentru a dovedi protecția împotriva virusului COVID-19 puteți folosi:

  • Certificatul digital COVID al UE (Certificatul de testare al UE este exclus)*;
  • Un certificat de protecție străin recunoscut de autoritățile române**;

identitatea dumneavoastră poate fi verificată prin prezentarea oricărui document de identitate valabil***.

*Lista țărilor recunoscute de România și modelele acceptate de certificate străine de protecție sunt disponibile pe site-ul oficial al Ministerului Afacerilor Externe și Comerțului:

http://www.mae.ro

**O persoană este considerată protejată dacă este prezentat Certificatul Digital COVID al Uniunii Europene:

a) împotriva coronavirusului:

aa) autorizat de către Agenția Europeană pentru Medicamente;

ab) inclus în lista de vaccinuri autorizate de Organizația Mondială a Sănătății pentru utilizare în situații de urgență, sau

ac) a fost vaccinată cel puțin o dată cu un vaccin autorizat în România și utilizat pentru vaccinarea populației, iar de la prima vaccinare cu schemă completă nu a trecut mai mult de un an, sau

b) persoana este protejată împotriva bolii provocate de virusul SARS-CoV-2 (în continuare: infecție): O persoană este considerată protejată de infecție dacă atestă, cu un certificat digital Covid, că au trecut cel puțin 15 și cel mult 180 de zile de la ultimul test biologic molecular (testul PCR SARS-CoV-2) capabil să detecteze Coronavirusul și efectuat în conformitate cu reglementările medicale profesionale sau de la un test PCR pozitiv recunoscut ca fiind autorizat pentru eliberarea unui certificat conform cu legislația UE, articolul 7.

**Existența și valabilitatea certificatului de imunitate, precum și vârsta participantului sunt verificate înainte de a intra în locul de desfășurare a evenimentului. În absența unor documente valabile, organismul sau persoana care efectuează verificările la intrare este obligat să refuze accesul participantului la eveniment. Datele obținute în timpul controlului nu vor fi înregistrate în niciun fel.

Vă rugăm să rețineți că regulile și restricțiile de intrare se pot modifica până în ziua evenimentului, fiind întotdeauna responsabilitatea participantului să cunoască regulile în vigoare. Organizatorul evenimentului, Distribuitorul de bilete și Locul de desfășurare a evenimentului încearcă să informeze deținătorii de bilete, prin intermediul website-urilor lor, cu privire la regulile aplicabile de intrare și participare la eveniment. Cu toate acestea, operatorii site-urilor web nu își asumă responsabilitatea pentru eventuale inexactități sau deficiențe care pot apărea pe paginile lor.


Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați Politica de Confidențialitate și Politica de utilizare Cookie